Rocket League är det surrealistiska spelet som tagit världens med storm. Det är ett fotbollsspel där du gör mål, dribblar och gör konster genom bilar. Nu släpps det populära konsolspelet som ett fysiskt spel!

Trött på samma gamla vanliga bordsspel? Då är Rocket League Rivals lösningen som sätter färg på varje spelkväll!

Rocket League Rivals kommer med två bilar, en bana med två mål, boll och fjärrkontroller som du styr bilarna med och försöka få in bollen i mål. Du kanske inte kan åka med bilarna på väggarna som i konsolspelet, men man har verkligen lyckats förverkliga spelets själ.

Varje mål håller även koll på bollen genom infraröda sensorer samtidigt som det finns en LCD-skärm med en resultattavla. Hela kitet har en stor spelrumskänsla och är definitivt en sådan sak som du kan låta barnen få spela. Om du inte har tillräckligt med plats kan Rivals lätt packas både ned och upp.

Bilarna styrs genom Android eller iOS appen genom Bluetooth och laddas på den medföljande laddningsstationen. Förutom de mest grundläggande funktionerna kan appen även ge dig bilen en turbo boost för när du verkligen vill göra mål.

Kitet kommer med två bilar, Octane och Dominus. Dessvärre gör appen ingen skillnad mellan modellerna som i spelet.

Rivals klarar även upp till 8 olika bilar på en och samma gång, vilket säkerligen bör ge en riktig Rocket League känsla när bilarna krockar och fightas över bollen.

Spelet kommer inom en snar framtid att krängas för $180.