Tänk om man kunde välja och vraka bland tusentals olika spel genom ett månadsabonnemang. Nu kan det vara slut med dammiga spel som bara används i någon vecka. Gamefly är streamingtjänsten som fungerar som en spelversion av Netflix!

Trots alla olika lösningar och streamingtjänster så har vi ingen riktig Netflix för gamers. Det har försökts. Men ingen har än så länge lyckats. Den senaste är GameFly – en hyrservice som skickar spel till dig via mailen. Gamefly har även avslöjat att de kommer arbeta med Playcast som kommer att driva streamingtjänsten för spel.

Gamefly’s streamingtjänst fungerar dock lite annorlunda än exempelvis Netflix. Istället för att du kan spela allt som finns för en fast månadssumma kan användarna hyra olika spel för 70 kronor styck. Vid uppstarten kommer det att finnas sex olika paket med spel att välja från, varje paket med 7 olika spel, och varje baserat på ett särskilt tema.

På så vis kan du hyra ett paket med olika lego-spel, eller exempelvis äventyrsspel som Darksiders eller Arkhamseries of Batman och så vidare. Det kommer även finnas ett premiumpaket där du får tillgång till 16 spel för 90 kronor i månaden.

Till en början kommer Gamefly’s tjänst bara vara tillgänglig på Amazon’s Fire TV, men de satsar stort. De satsar nämligen på att bli ”the world’s premier multi-platform, console-quality streaming video game service.”

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here