Elon Musk har löst energikriser i Australien på 100 dagar. Står bakom elbilsmärket Tesla och genom Neuralink Corp som han är medgrundare i ska han koppla ihop människans hjärna med en dator. Nu har han via sitt företag Boring Company börjat sälja eldkastare för 4 000 kronor.

Men varför. Varför har Elon Musk börjat kränga eldkastare?

Det hela började med ett inlägg som fick Twitter att explodera. Plötsligt tweetade Elon Musk en video där han kastar eld och säger “Say hello to my little friend!”.

Sedan fortsatte han “Att köpa en eldkastare är givetvis en superdålig idé. Köp den inte. Om du inte gillar att ha roligt.”

Elon Musk säger sedan att han redan sålt 7 000 exemplar av det han menar är “Världens säkraste eldkastare”.

Varför har Elon Musk utvecklat eldkastare?

Elon Musk har föreslagit att eldkastare är livsviktiga om ett zombie-virus bryts ut.

“När Zombie-apokalypsen sker kommer du vara glad över att du köpt en eldkastare. Det fungerar mot horder av zombies – om inte – så får du pengarna tillbaka, skrev han på Twitter.

Boring Company grundades i december 2016 och deras främsta projekt är att skapa ett nätverk av underjordiska tunnlar under USAs största städer för att minska trafiken och möjliggöra supersnabba resor.

Musk erkände senare: “Ryktet om att jag i hemlighet skapar en zombie-apokalyps för att generera ett behov för eldkastarna är helt falskt”.

Vad kan jag göra med en eldkastare från Boring Company?

På Twitter berättade Musk att eldkastare är “Bra för att rosta nötter”, och även fast det nog är säkert att säga att elden som eldkastaren producerar sätter eld på mer än bara ett gäng nötter om en försökte.

The Boring Company säljer även brandsläckare till eldkastaren för 236 kronor.

På annonsen står det: “Köp en brandsläckare från Boring Company till ett överpris! Du kan definitivt köpa en för en mindre kostnad någon annanstans, men denna kommer med en cool sticker och knappen är passande nog precis ovanför”.

Great for roasting nuts 🔥 🥜

Ett inlägg delat av Elon Musk (@elonmusk)

Elden som visar från reklamvideos sträcker sig mellan 5 till 10 decimeter i längd. De första eldkastarna har redan sålts slut, men det verkar som att Musk kommer att producera fler. I priser ingår dock inte skatt eller leverans.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here